Sluit je aan bij Howie Inc.

Howie Inc.is een on- & offline community voor en door (oud)studenten van Howie the Harp. Initiator Remco Voskamp signaleerde de behoefte aan een overkoepelende intervisie tussen studenten uit zijn eigen klas en hun voorgangers. Hij zag hierdoor potentie in het oprichten van een platform. Howie Inc. is er om kennis en ervaringen met elkaar te delen, op diverse gebieden. Collectieve ervaringsdeskundigheid, casussen uit het werkveld, maar bijvoorbeeld ook tips & tricks voor het vinden van een passende stage, het opmaken van je CV, voeren van sollicitatiegesprekken en netwerken. Zo wordt delen vermenigvuldigd. 

Als ervaringsdeskundige draag je een verhaal met je mee, dat steun kan bieden aan anderen. Dan hoef je daar uiteindelijk niet zo heel veel voor te leren, je bent tenslotte wat je doet en doet wat je bent.

Remco Voskamp, Howie 10 & voorzitter Howie Inc.

Howie support groep

Heb je nog twijfels over deelname aan de opleiding en zou je graag eens sfeer komen proeven? De Howie support groep bied je die mogelijkheid. Iedere maandag is er een bijeenkomst op de opleidingslocatie in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst ga je in gesprek met andere geïnteresseerden om ervaringen en persoonlijke verhalen uit te wisselen. Regelmatig schuiven er ook oud-studenten aan.

Howie heeft mij een stevige basis aangereikt waarop ik verder kan en durf te bouwen. Zo’n bijzondere opleiding verdient een mooie aanvulling en Inc is voor mij een logisch vervolg, een verlengde navelstreng.

Miranda de Bus, Howie 9 & communicatie Howie Inc.

Howie carreerclub

Als afgestudeerde Howie kan je bij de carreer club terecht om je kennis en netwerk up-to-date te houden. Ook kan je hier bijvoorbeeld sollicitatie- en werkervaringen uitwisselen. Eens per maand vinden er bijeenkomsten plaats op de opleidingslocatie in Rotterdam. Op de website proberen we een actueel overzicht te bieden van stage-leer- en werkplekken.

Park Life

Onder de naam Park life organiseert Howie Inc. leuke bijeenkomsten op evenementen en festivals. In een ontspannen sfeer kom je hier met elkaar in contact. Bekijk de agenda voor het eerstvolgende uitstapje.

Contact

Howie Inc. werkt vanuit de locatie in Rotterdam. 

Howie the Harp™ Rotterdam
Koninginneweg 300
3078 GS Rotterdam

Stuur een email

Partners

Het Howie Inc. team

Remco Voskamp

Voorzitter (Howie 10)

Miranda de Bus

Communicatie (Howie 9)

Edwin Vijfvinkel

Vormgever (Howie 10)

Petra de Smit

Organisatie (Howie 10)

Vacatures en stages